Logo 2015Twirlvereniging KNA NoordwijkDocenten

Sabina Hoogendijk

Sabina Hoogendijk is in juli 2005 afgestudeerd aan de Johan Cruijff University waar zij commerciële Sportmarketing en -management studeerde. Als afstudeerscriptie boog ze zich over een businessplan voor de Nederlandse Baton Twirling Association (NBTA), die op termijn erkenning nastreeft als officiële NOC*NSF sport. In dit kader heeft zij tijdens haar stage zich bezig gehouden met de organisatie van het Wereld Kampioenschap Twirlen en Majorette 2006. Dit is uiteindelijk een daverend succes geworden. Voor haar studie aan de Johan Cruijff University heeft Sabina op de Rotterdamse Dansacademie gezeten in Rotterdam waaronder ook de opleiding HAVO voor muziek en dans. Daarnaast heeft zij vele scholingen gevolgd in de danswereld

Sabina heeft 3 jaar gewerkt op het Johan Cruijff College als topsportcoördinator. Hier heeft zij veel te maken gehad met het combineren van studie en topsport. Aangezien Sabina jarenlang topsport heeft bedreven heeft zij zich goed kunnen verplaatsen in de topsporters.

Tevens is ze werkzaam geweest op de MBO opleiding Dans van het ROC in Utrecht. Nu verzorgd ze lessen op VMBO scholen voor het vak dans en is werkzaam op verschillende dansscholen.

Topsport
Als sporter heeft Sabina een aantal jaren op het hoogste niveau geturnd en heeft zij gedurende 5 jaar deel uitgemaakt van de nationale selectie Ritmische Sport Gymnastiek. Met Ritmische Sport Gymnastiek heeft Sabina deelgenomen aan EK's en Wk's tevens heeft zij deelgenomen aan de Jeugd Olympische Spelen in Rusland. Vanaf haar derde doet ze al aan twirlen. Zij is meerdere malen Europees Kampioen zowel in teamverband als solo. Ook is zij Wereld Kampioen geworden met haar team en solistisch een keer op jeugdige leeftijd. In 2008 heeft ze met de Twirl Witches in de finale gestaan van Holland Got Talent

Dans
Sabina heeft aan verschillende producties meegedaan waaronder een productie van Kristina de Chatel. Ook heeft ze in 2008 deelgenomen aan SYTYCD waar zij bij de top 25 van de meiden is geëindigd.


Joyce Nederstigt

Mijn naam is Joyce Nederstigt en vanaf mijn 9e doe ik aan majorette/twirl. Het eerste hoogtepunt in mijn majorette 'carrière' was de gouden medaille met mijn duopartner Leonie in de derde divisie. Meerdere malen zijn wij Nederlands Kampioen geworden en ook met mijn solo ben ik Nederlands Kampioen geworden. Ik heb ook in de grote groep van KNA gezeten waarmee we in 2010 Europees Kampioen zijn geworden.
Sinds 2009 ben ik me bezig gaan houden met het lesgeven. Ik heb hier ontzettend veel plezier in en hoop het nog lang te mogen doen.
Naast deze grote passie doe ik ook nog aan tennis. Ik heb een diploma voor horeca ondernemer en dat is tot nu toe goed te combineren is met het twirlen. Ik ben ontzettend trots om les te mogen geven bij deze mooie vereniging, waar plezier altijd voorop staat!


Nicole Nederstigt

Mijn naam is Nicole Nederstigt en vanaf mijn 6e ben ik begonnen met het majorette/twirlen.
Vanaf het begin ben ik al lid van KNA Noordwijk. Meerdere keren ben ik Nederlands Kampioen geworden, een mooie 2e plaats op het Europees Kampioenschap in 2008 en in 2010 Europees Kampioen met de grote groep.
Sinds 2011 ben ik begonnen met lesgeven. Een grote stap vergeleken met altijd zelf les te krijgen, maar ik vind het heel leuk om te doen.
Afgelopen Januari was mijn laatste NK zowel als solist en in het team. Vanaf nu geef ik volledig les aan de meiden.
Het mooiste aan het lesgeven vind ik dat je de groei meemaakt van je leerlingen en dat ze veel plezier in de sport hebben zoals ik zelf ook altijd heb gehad.
In het dagelijkse leven werk ik momenteel op een golfbaan als receptioniste en bedieningmedewerkster. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan KNA. Ik ben erg trots met alles wat we tot nu toe bereikt hebben, en hopelijk gaan we nog veel meer bereiken.
KNA Noordwijk is een kleine vereniging met enthousiaste meiden en ouders, ik hoop dan ook dat we een mooie twirljaar met z'n allen tegemoet gaan.

 

Melody Meijer

Informatie volgt

Afdrukken E-mail

© 2015 KNA Noordwijk