Logo 2015Twirlvereniging KNA NoordwijkOver KNA

Twirlvereniging KNA Noordwijk is in september 2006 opgericht door de zussen Natascha en Fanny van den Berg. Na een aantal mooie jaren met veel NK en EK prestaties zijn beide zussen door privé omstandigheden gestopt. Vanaf 2012 zijn de zussen Joyce en Nicole Nederstigt de drijvende kracht achter KNA. Beiden zijn vanaf de oprichting van KNA Noordwijk actief bij de vereniging als lid en docent.

Twirlen is een combinatie van ritmische gymnastiek, turnen en ballet waarbij dansbewegingen worden gemaakt met een baton op allerlei verschillende soorten muziek. Twirlvereniging KNA Noordwijk geeft ruimte om je zowel in solo-, duo-, als teamverband te ontwikkelen op de gebieden van dans, lenigheid, conditie en muzikaliteit. Onze vereniging loopt niet op straat mee met een muziekvereniging, zoals vaak wordt gedacht. Twirlen is een sport waarmee wij uit komen op wedstrijden. Daarnaast verzorgen wij optredens, workshops en demonstraties om nieuwe leden te werven. Op dit moment telt de vereniging 25 leden in de leeftijd van 7 tot 22 jaar.


Is twirlen wat voor jou? Ben je nieuwsgierig geworden, wil je meer informatie of wil je een inschrijfformulier toegestuurd krijgen. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom een keertje kijken en meedoen tijdens een training op maandag of vrijdag.

Afdrukken E-mail

© 2015 KNA Noordwijk